JOHANNESBURG

South Africa
15°C Mei

Ontdek de vele mogelijkheden van ‘Jozi’

Hou je van afwisseling tussen natuur en stad? Boek vliegtickets naar Johannesburg en beleef deze levendige Zuid-Afrikaanse metropool en de prachtige omgeving. Bezoek het Nelson Mandela House in Soweto en verken de artistieke wijk Maboneng Precinct. ’s avonds kun je genieten van het uitbundige nachtleven. Genoeg van de stad gezien? Ga dan op een meerdaagse safari naar het indrukwekkende Krugerpark.

Olifanten en leeuwen in de achtertuin

Eén van de hoofdredenen voor een bezoek aan Zuid-Afrika is de prachtige natuur. Bewonder de Bourke’s Luck Potholes in Blyde River Canyon of rij over de schitterende Panoramaroute naar het wereldberoemde Krugerpark. Hier kom je oog in oog te staan met leeuwen, zebra’s en olifanten. Johannesburg is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een inspirerende rondreis door Zuid-Afrika. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Johannesburg!

Boek een vlucht naar Johannesburg

Gezellig uitgaan in ‘Jozi’

Als de dag voorbij is, begint het leven pas echt in ‘Jozi’, zoals Johannesburg ook wel liefkozend genoemd wordt door haar inwoners. Geniet in één van de restaurants aan Nelson Mandela Square terwijl je wordt vermaakt door straatartiesten. Daarna is het kiezen, want het aanbod aan clubs en leuke cocktailbars is groot in Johannesburg. De luxe wijk Melville trekt een modebewust uitgaanspubliek. Voor een bonte mix aan muziekstijlen ga je naar Bassline in de wijk Newtown waar je kunt swingen op jazz, blues en Afrikaanse rap.

Vliegtickets naar Johannesburg voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

mei
15°C
10%
jun.
12°C
3%
jul.
12°C
0%
aug.
15°C
3%
sep.
19°C
7%
okt.
21°C
26%
nov.
21°C
33%
dec.
21°C
42%
jan.
22°C
39%
feb.
21°C
36%
mrt.
20°C
23%
apr.
17°C
20%

Onze selectie voor u