KUALA LUMPUR

Malaysia
27°C Mei

Ontdek de kleuren en geuren van Kuala Lumpur

Een wervelende stad in een land vol prachtige jungles, theeplantages en tropische stranden. Boek vliegtickets naar Kuala Lumpur en ontdek de groene stadsparken en moderne architectuur van de Maleisische hoofdstad. Proef smaakvolle lokale specialiteiten op de Central Market of reis naar het idyllische eiland Langkawi.

Petronas Twin Towers als baken van de stad

De skyline van Kuala Lumpur wordt gedomineerd door de Petronas Twin Towers. Deze 2 indrukwekkende reuzen bieden een magnifiek uitzicht over de stad en herbergen een grote bioscoop, aquarium, orkesthal en het mooiste winkelcentrum van Kuala Lumpur: het Suria KLCC. Liever even ontspannen in een groene omgeving? Pal voor de deur ligt het KLCC-park. Dit levendige park heeft een buitenzwembad en is vooral 's avonds een populaire ontmoetingsplek. Kuala Lumpur is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Maleisië. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Kuala Lumpur!

Boek een vlucht naar Kuala Lumpur

Het centrum van het centrum

Een heilige plek die je beslist moet bezoeken zijn de Batu-grotten. De grootste grot is 400 meter lang en 100 meter hoog. Dankzij de mooie lichtinval door de gaten in de rotspartijen, krijgt deze plek een magisch karakter. Bezoek ook Bukit Bintang, een wijk in Kuala Lumpur die het centrum binnen het centrum vormt. Dit is een lange straat met winkelcentra, restaurants, bars en souvenirwinkels. Ben je in voor een bruisende avond? In Kuala Lumpur gaat het leven 24 uur per dag door.

Vliegtickets naar Kuala Lumpur voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

mei
27°C
68%
jun.
27°C
47%
jul.
27°C
42%
aug.
27°C
45%
sep.
27°C
53%
okt.
27°C
61%
nov.
26°C
83%
dec.
26°C
71%
jan.
26°C
52%
feb.
26°C
46%
mrt.
27°C
61%
apr.
27°C
77%

Onze selectie voor u