MUMBAI/BOMBAY

Indië
28°C Jul.

Prikkel je zintuigen in bruisend Bollywood

Benieuwd naar de kleuren en geuren van India? Boek vliegtickets naar Mumbai en maak kennis met de pittige Indiase keuken en flaneer ’s avonds over de gezellig drukke Marine Drive. Eén van de mooiste gebouwen van de stad is het treinstation Victoria Terminus. En wist je dat de goudgele stranden van Goa vanuit Mumbai prima te bereiken zijn?

De poort naar India

Mumbai, voorheen Bombay, is een stad die inwerkt op al je zintuigen. In de grote markthallen van de Crawford-markt vind je alles wat India aan groente, fruit en specerijen te bieden heeft. Hét symbool van de stad is de Poort van India. In de wijk Kala Ghoda vind je veel winkels, cafés en historische bezienswaardigheden zoals de Victoriaanse Rajabai-klokkentoren. Mumbai is ook het centrum van de Indiase filmindustrie. Boek een behind-the-scenes tour en neem een kijkje op de filmsets van Bollywood. Mumbai is de ideale bestemming voor een fascinerende stedentrip of het startpunt van een rondreis door India. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Mumbai!

Boek een vlucht naar Mumbai/Bombay

Ontspannen tussen het groen

Mumbai is druk en de inwoners blazen dan ook graag even stoom af in het Sanjay Ghandi National Park net buiten de stad. Een van de hoofdattracties hier is de leeuwen- en tijgersafari. Of bezoek de Grotten van Elephanta op het Elephanta-eiland (Gharapuri), 10 kilometer ten oosten van Mumbai. Dit bijzondere monument met hindoeïstisch houtsnijwerk staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst. Zoek je liever rust ín de stad? Het Kamala Nehru-park met de prachtige hangende tuinen zijn een heerlijke plek voor een wandeling of picknick. Dit park ligt bovenop de Malabar-heuvel waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de stad.

Vliegtickets naar Mumbai voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
28°C
90%
aug.
27°C
74%
sep.
27°C
57%
okt.
29°C
26%
nov.
28°C
7%
dec.
27°C
0%
jan.
25°C
0%
feb.
26°C
0%
mrt.
28°C
0%
apr.
30°C
3%
mei
30°C
3%
jun.
29°C
63%