WENEN

Austria
19°C Jun.

Muziek, romantiek en Sachertorte

Zin in een stedentrip vol historie en cultuur? Boek vliegtickets naar Wenen en dwaal door sfeervolle straten, over monumentale pleinen en bewonder paleizen zoals die van Schönbrunn en Belvedère. Verken de stad per koets, eet een heerlijk stukje Sachertorte en breng ’s avonds een bezoek aan de Staatsopera voor een opera van wereldklasse. Romantiek is in Wenen overal te vinden!

Stad van Mozart en Strauss

Aan historische bezienswaardigheden in Wenen geen gebrek. Grote componisten zoals Mozart en Strauss schreven hun wereldberoemde muziekstukken in deze stad vol weelderige barokke architectuur. Bekijk de Peterskirche die helemaal in deze stijl gebouwd is en loop door de straten van het oude centrum vol gezellige bars en restaurants. In het park Wiener Prater kun je heerlijk wandelen of genieten van een ritje in het reuzenrad. Wenen is de ideale bestemming voor een romantische stedentrip. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Wenen!

Boek een vlucht naar Wenen

Proef het Weense leven

De Weense levensstijl is er een van traditie, luxe en goed eten. Probeer ’s avonds eens een authentieke Wienerschnitzel met een goed glas wijn. In Hotel Sacher kun je uiteraard terecht voor de enige echte Weense Sachertorte. Deze delicatesse wordt overal in Wenen verkocht, maar alleen hier vind je de taart naar origineel recept. Kun je geen genoeg van deze chocoladetraktatie krijgen? Het hotel biedt ook diverse chocoladebehandelingen. Wat dacht je van een stoombad met een chocoladearoma, een ontslakkende peeling of een pakking van pure chocolade?

Vliegtickets naar Wenen voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jun.
19°C
30%
jul.
22°C
29%
aug.
21°C
26%
sep.
17°C
23%
okt.
11°C
16%
nov.
6°C
17%
dec.
2°C
23%
jan.
1°C
26%
feb.
2°C
21%
mrt.
7°C
16%
apr.
11°C
20%
mei
15°C
32%