PRAAG

Czech Rep
20°C Jul.

Cultuur, bier en plezier

Zin in cultuur en romantiek? Boek vliegtickets naar Praag en ontdek een stad waar muziek in zit. Wandel door de smalle straten, langs de fraaie St. Vitus kathedraal en geniet van de historische architectuur. De oudste wijk van de stad is Malá Strana en vooral de tuinen zijn hier prachtig. In Praag ligt de cultuur letterlijk op straat!

Stad vol muziek

Praag telt maar liefst 3 operagebouwen: het Nationaal Theater, de Praagse Staatsopera en het Statentheater. Reserveer op tijd, want voorstellingen zijn gewild en dus snel uitverkocht. Ook veel cultuur, maar dan op een ander vlak, vind je in het Nationaal Museum dat meer dan 20 miljoen voorwerpen in de collectie heeft. Natuurlijk mag ook een wandeling over de beroemde Karelsbrug niet ontbreken. Praag is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Tsjechië. Boek snel een vliegticket naar Praag!

Boek een vlucht naar Praag

Uitzicht op 60 meter hoogte

De Praagse Burcht en het Strahovklooster zijn hooggelegen. Niet alleen zijn ze bekend vanwege hun fraaie uitzichten over de stad, ze nemen ook een belangrijke plek in de Praagse culturele geschiedenis in. Wil je een nóg beter uitzicht? Neem dan de kabelbaan naar de Petřín-heuvel. Hier staat de Petřín-uitkijktoren. Het uitkijkpunt is hier 60 meter hoog en dat zorgt voor het meest spectaculaire zicht op de stad en de krachtige rivier Moldau.

Vliegtickets naar Praag voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
20°C
32%
aug.
20°C
29%
sep.
15°C
20%
okt.
10°C
19%
nov.
5°C
17%
dec.
2°C
26%
jan.
0°C
32%
feb.
1°C
21%
mrt.
5°C
19%
apr.
9°C
20%
mei
13°C
29%
jun.
18°C
30%

Onze selectie voor u