ATHENE

Greece
25°C Jun.

Verken de bakermat van de Europese beschaving

Bezoek een van de oudste steden in Europa! Boek vliegtickets naar Athene en dwaal door de romantische straten van het oude Pláka of ervaar modern Athene in een van de vele clubs. Zwoele zomeravonden zijn heerlijk op de talrijke terrassen terwijl je geniet van ouzo en een mooie zonsondergang. De Griekse goden wisten het al lang: Athene is een stad om verliefd op te worden!

Bezoek het hoogste punt

In Athene vind je oneindig veel historie, met natuurlijk als hoogtepunt de Akropolis. Letterlijk en figuurlijk, want deze berg torent boven de stad uit. Een pad omgeven door olijfbomen brengt je omhoog naar de top van de berg waar je het bekende Parthenon vindt. Typisch Grieks is de wijk Anafiotika aan de voet van de berg. Hier dwaal je door straten vol witte huisjes die bijna lichtgeven in het stralende zonlicht. Athene is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een rondreis door Griekenland. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Athene!

Boek een vlucht naar Athene

Geniet van raki en souvlaki

Je kunt er niet omheen: een souvlaki of pita gyros met een glas raki. Bijna net zo essentieel als een bezoek aan een van de vele tempels in de stad. De straten van Athene tellen honderden restaurants, waarvan vele uiteraard gespecialiseerd zijn in de Griekse keuken. De ultieme plek voor een romantisch diner is het restaurant op de top van de Lykavittós-heuvel. Hier geniet je van overheerlijke gerechten met een adembenemend uitzicht over de stad.

Vliegtickets naar Athene voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jun.
25°C
17%
jul.
28°C
6%
aug.
28°C
6%
sep.
24°C
10%
okt.
19°C
13%
nov.
15°C
13%
dec.
12°C
16%
jan.
10°C
19%
feb.
11°C
21%
mrt.
12°C
19%
apr.
16°C
13%
mei
21°C
16%