Wereldwijde lounges

Wilt u een airport lounge bezoeken en bent u benieuwd wat u kunt verwachten? Bekijk alle lounges en hun faciliteiten in de wereldwijde loungezoeker, en vergeet niet het toegangsbeleid te checken.

Over de lounges

U bent van harte welkom om voor vertrek of tijdens een transfer een van de vele wereldwijde airport lounges te bezoeken. Hier kunt u zich ontspannen, kiezen uit een assortiment drankjes en snacks, heeft u WIFI en kunt u in sommige gevallen gebruikmaken van douches.

We delen de meeste lounges met Air France, Delta Air Lines, of onze andere SkyTeam-partners. Ontdek de wereldwijde lounges van SkyTeam en informatie over het toegangsbeleid op de website van SkyTeam.

Toegangsbeleid en kosten

U kunt een lounge bezoeken als u op dezelfde dag een door KLM uitgevoerde vlucht of een internationale door SkyTeam uitgevoerde vlucht heeft. Of u een toeslag moet betalen om toegang te krijgen tot de Crown Lounges hangt af van uw reisklasse, ticketvoorwaarden en Flying Blue-deelnemersniveau. Mag u dankzij uw Flying Blue-deelnemersniveau een gast meenemen naar de lounges? Houd er rekening mee dat de meeste lounges één gast toestaan. Toegang voor gasten is op basis van beschikbaarheid.

Gratis toegang

Reist u in Business Class? Dan is toegang tot onze Crown Lounges inbegrepen bij uw Standaard en Flex ticket.

Flying Blue Platinum- en Gold-deelnemers en SkyTeam Elite Plus passagiers hebben ook toegang tot de Crown Lounges. Zij mogen gratis 1 gast meebrengen. Flying Blue Ultimate members zijn welkom in the Crown Lounges met tot 8 reisgenoten.

Toegang tegen betaling

U heeft voor een bedrag tussen EUR 20 en EUR 70 toegang tot de meeste wereldwijde lounges (op basis van beschikbaarheid). Dit bedrag betaalt u bij binnenkomst. Zorg ervoor dat u met Miles of een creditcard kunt betalen, want het is niet mogelijk om contant te betalen.

Helaas kunt u geen toegang kopen tot de SkyTeam-lounges in Istanbul, Dubai en Sydney.

Veelgestelde vragen