Wereldwijde lounges

Wilt u een airport lounge bezoeken en bent u benieuwd wat u kunt verwachten? Bekijk alle lounges en hun faciliteiten in de wereldwijde loungezoeker, en vergeet niet het toegangsbeleid te checken.

Coronavirus

In lounges wereldwijd is de service mogelijk aangepast om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan.

Over de lounges

U bent van harte welkom om voor vertrek of tijdens een transfer een van de vele wereldwijde airport lounges te bezoeken. Hier vindt u vaak onder andere WiFi, douches, en gratis drankjes en snack.

We delen de meeste lounges met Air France, Delta Air Lines, of onze andere SkyTeam-partners. Bekijk via de SkyTeam-website op welke luchthavens u een lounge kunt bezoeken.

Toegangsbeleid en kosten

U kunt een lounge bezoeken als u op dezelfde dag een door KLM uitgevoerde vlucht of een internationale door SkyTeam uitgevoerde vlucht heeft. Of u een toeslag moet betalen om toegang te krijgen tot de Crown Lounges hangt af van uw reisklasse en Flying Blue-deelnemersniveau.

Gratis toegang

Reist u in Business Class? Dan is toegang tot onze Crown Lounges inbegrepen in uw ticket.

Flying Blue Platinum- en Gold-deelnemers en SkyTeam Elite Plus passagiers hebben ook toegang tot de Crown Lounges.

Toegang tegen betaling

U heeft voor een bedrag tussen EUR 20 en EUR 65 toegang tot de meeste wereldwijde lounges. Dit bedrag betaalt u bij binnenkomst. Zorg ervoor dat u met Miles of een creditcard kunt betalen, want het is niet mogelijk om contant te betalen.

Helaas kunt u geen toegang kopen tot de SkyTeam-lounges in Istanbul, Dubai en Sydney.