Upgrade-opties

Wilt u extra service, privacy en comfort ervaren? Trakteer uzelf op een upgrade naar Premium Comfort Class of Business Class! We leggen uit hoe u dat kunt regelen.

Vergelijk KLM’s reisklassen

Reist u intercontinentaal en weet u nog niet zeker welke reisklasse u wilt boeken? Om u te helpen kiezen, hebben we de voordelen van onze Economy Class, Premium Comfort Class en Business Class vergeleken.

Hoe u kunt upgraden

Heeft u al een ticket gekocht maar wilt u genieten van nóg meer comfort? Dan kunt u via Mijn Reis een upgrade naar Business Class kopen. Dit kan totdat u incheckt voor uw vlucht.

Wilt u een upgrade naar Premium Comfort Class kopen? Dat kan tijdens het online inchecken.

U kunt ook een upgrade naar Premium Comfort Class of Business Class kopen op een van de selfservice kiosken op het vliegveld, zelfs nadat u al bent ingecheckt.

Lastminute-upgrades

Tijdens of na het inchecken krijgt u mogelijk een lastminute-aanbod om te upgraden. Deze lastminute-upgrades zijn alleen mogelijk voor een specifieke vlucht, niet voor alle vluchten in uw boeking.

Dieetwensen

Heeft u een maaltijd besteld die is afgestemd op uw medische dieet, voedselallergie of geloof? Helaas kunnen wij uw dieetmaaltijd niet serveren als u een upgrade naar Business Class koopt.