ZÜRICH

Switzerland

Combineer cultuur met natuur in Zürich

Genieten van kunst, prachtige natuur en heerlijk eten? Boek vliegtickets naar Zürich en wandel door de historische Altstadt of bewonder het uitzicht vanuit het park Lindenhofplatz of vanaf de Uetliberg. Aan het meer van Zürich of in de omliggende bergen kom je volledig tot rust. In de winter is de stad ook de perfecte uitvalsbasis voor een fantastische wintersportvakantie.

Topper binnen de kunstwereld

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Zwitserse metropool. Aan het begin van de 20e eeuw ontstond hier het Dadaïsme. Deze kunststroming is nog steeds terug te vinden in diverse bekende musea zoals het Kunsthaus Zürich. Hier hangen werken van Picasso, Kandinsky en Chagall. Bezoek ook een van de vele galerieën: de meeste hiervan kom je tegen in de hippe wijk Zürich West. Zürich is dé bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een heerlijke vakantie in Zwitserland. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Zürich!

Boek een vlucht naar Zürich

Van Michelin-ster tot kaasfondue

Trek in iets lekkers? Ook op culinair gebied is Zürich een absolute topbestemming. De Zwitserse keuken is een samensmelting van invloeden uit de Franse, Duitse en Italiaanse keuken. Deze combinatie levert verrassende gerechten op, zoals raclette en Älplermagronen. De stad heeft een groot aantal restaurants met 1 of zelfs meerdere Michelin-sterren. Rico’s Kunststuben heeft er maar liefst 2! Hou je het liever wat eenvoudiger? In vrijwel elke bistro staat de overheerlijke Zwitserse kaasfondue op de kaart, al is dit wel een typisch wintergerecht.

Vliegtickets naar Zürich voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends